Espressomaskinen er uundværlig for mennesker, der tager kaffe seriøst.

Espresso og Cappuccino maskiner

Når du køber en espressomaskine, køber du en følgesvend for mange år og måske ligefrem for resten af livet. Vælg derfor med omtanke og efter behov, og anvend altid friskristet espressokaffefor den bedste oplevelse. Sørg for at vedligeholde, afkalke, rense og brug altid kalkfattigt vand. Så vil din espressomaskine give dig gode oplevelser mange år ud i fremtiden.

Det er ikke svært at smage forskel på god og dårlig kaffe, og det kræver bestemt ikke nogen baristauddannelse for at skelne den gode kop fra den dårlige. En espressomaskine stikker de billige alternativer. Længere er den ikke. En espressomaskine er en investering i dit liv. Med en espressomaskine bliver hjemmearbejdet knap så hårdt, kagerne på kaffebordet kommer til at smage lidt bedre, og mandag morgen bliver lidt mere overskuelig. En god kop kaffe kan forvandle en dårlig situation til et glædesøjeblik.

Ligeså populært, som det er at have en espressomaskine i hjemmet, er det også at have en på arbejdspladsen. Placer en kaffebrygger i den lille kontorvirksomhed, i kantinen på fabrikken eller på den kommunale arbejdsplads. En af vores lækre varianter kan komme til at bidrage med glæde til alle medarbejderne, og den kan blive en trafikknude, når trætheden melder sig sent på eftermiddagen.

En espressomaskine fra Rancilio Silvia blev testvinder i Gears store espressomaskinetest. Vi sælger denne model for sig selv eller i kombination med den famøse Rancilio Rocky kaffekværn. Hvis du køber comboen, så kan du selv lave lækker espresso ud fra friske kaffebønner.

Populær
-6%

Jura Ena Micro 90 er den perfekte fuldautomatiske espressomaskine til hjemmet eller det lille kontor. Kan lave alle typer kaffedrikke som espresso, cappuccino, kaffe, latte osv. Med Aroma G3 kværn og PEP bryggesystem.

Fra: JURA
Vægt: 9.000 kg
6.599,00
6.995,00
Du sparer: 396,00
GRATIS levering!

Isomac TEA - Cool Touch er en funktionel maskine med to manometre i øjenhøjde. Ny 2013 model. Manometeret til bartrykket sidder så det er nemt at aflæse under brygningen, det hjælper til at ramme den perfekte brygning af en espresso, så den opnår den tilsigtede smag. Maskinen har varmeveksler (HX. Det muliggør, at man kan brygge kaffe og skumme mælk samtidig Klassisk Barista historie. Et godt køb.

Vægt: 21.000 kg
9.999,00
GRATIS levering!

AeroPress Coffee Maker Få en fantastisk blød kaffeoplevelse, helt uden bitterhed, på 30 sekunder med denne helt nye brygmetode. Nu kan du brygge din kaffe alle vegne, på jobbet, fisketuren eller ferien. Filosofien er at udnytte styrken fra stempelkanden, kaffemaskinen og espressomaskinen i ét. Nemt og bekvemt. Det eneste du kræver udover denne AeroPress coffee Maker, er noget friskristet kaffe og en kop : ) Verdens bedste kaffe "maskine" : ) God fornøjelse.

Vægt: 0.500 kg
199,00
GRATIS levering!

Smuk kobberkande fra Hario. 0,9 liter.

Fra: Hario
1.095,00
GRATIS levering!

Smukt tragt fra Hario i størrelse 02.

429,00
GRATIS levering!
-4%

Rancilio Silvia MODEL E 2016 espressomaskine. Top espressomaskine i super kvalitet til top pris! Denne stilrene maskine er indvendigt som udvendigt fremstillet i de bedste materialer. enkelt og simpelt. Rancilio Silvia har et udvendigt finish på i børstet rustfrit stål, god stor drypbakke, professionelt bajonet i 58 mm. og gode store knapper for brygning, gør arbejdet med Rancilio Silvia både nemt og hygiejnisk.

Vægt: 14.000 kg
3.739,00
3.899,00
Du sparer: 160,00
GRATIS levering!

Top kvalitet espressomaskine til en top pris.
Meget driftsikker og tung Rancilio Rocky kaffekværn.
Sætpris inkl. 1 kg. espressobønner og 6 stk. espressokopper fra lounge.

5.698,00
GRATIS levering!

Top Hx. espressomaskine til prisen. Denne espressomaskine er blandt markedets billigste. Suveræn vinder af politikkens espressomaskine test. Sammenligner man kvalitet og ydelse med andre espressomaskiner, er Oscars espressomaskine altid helt suveræn!

Vægt: 14.000 kg

Ring for pris
42421486

GRATIS levering!

Superlækker espressomaskine fra Rocket. HX/Varmeveklser og PID for præcis temperaturtyring - Kan brygge og steame på samme tid. Fås i to versioner: Cellini og Giotto. Kun det ydre design er forskelligt. En virkelig dejlig maskine der pryder ethvert køkken.

Vægt: 26.000 kg
Pris fra
12.495,00
GRATIS levering!
Evoluzione serien er udstyret med isoleret HX kedel og rotationspumpe. Desuden er der mulighed for fast vand og afløb. En rigtig dejlig maskine, som er virkelig lækker at arbejde med.
Vægt: 28.000 kg
Pris fra
13.999,00
GRATIS levering!

La Marzocco GS3. En espressomaskine der har alt det, en professionel espressomaskine af aller aller højeste klasse kan, bare komprimeret ned til privatbrug. Fås i to versioner: Automatisk eller manuel med paddle.

Vægt: 33.000 kg
Pris fra
42.995,00
GRATIS levering!

HandPresso Espressobrygger OUTDOOR PODS. Komplet gaveSæt. Bryg din ynglings espresso på din fiske, campingtur eller kontoret! Passer til alle ESE Pods. Pump tryk i HandPresso'en, og udløs trykket på knappen. 20-25 efter har du den skønneste espresso i koppen både med crema og smag, som var den brygget på en rigtig espressomaskine. HandPresso kan fåes i 2 modeller. En model som er tilpasset ESE standard kaffepods, og en model til friskmalet kaffe. Udover dette skal du bruge varmt vand, evt fra din termokande og en espressokop. En fantastisk oplevelse. Kan opleves live i butikken, og mulighed for at afprøve inden køb. Gave idéen til kaffenørden som har alt.

Ring for pris
42421486

GRATIS levering!

Bodums flotte Pour Over kaffebrygger til perfekt manuel filterkaffe. Inkl. stålfilter. Fåes i flere størrelser.

Fra: Bodum
Pris fra
198,00
GRATIS levering!

Izzo Vivi PID NYHED Vi er hos Emofabrik stolte over at kunne præsentere denne designmæssige skønhed af et stykke italiensk kvalitetshåndværk. Med en vægt på 25 kg. er det en af de tungeste maskiner i sin klasse. Rammen, som Izzo Vivi er bygget op omkring samt det udvendige designkabinet er helt igennem fabrikeret i ANSI 304 rustfrit stål - “kun det bedste er godt nok til vores maskiner“, siger de hos Izzo i Napoli… Nu også med rustfri steamer / vand udtag arm. Pid kontrol. Ikke noget med unøjagtig temperatur styring. Med den elektroniske display kan du altid aflæse/justere den nuværende temperatur. Meget meget lækkert.

Fra: Izzo
Vægt: 25.000 kg

Ring for pris
42421486

GRATIS levering!
Elektra S1C espressomaskine der er totalt Barista kultur, og med ypperlig brygge evne. Håndværk til mindste detalje.
8.900,00
GRATIS levering!

Izzo Alex Duetto PID espressomaskine (dual boiler)Version IV Der er virkelig kælet for alle detaljer i denne espressomaskine, både hvad angår maskinens design, kvalitet og teknik. Med en Izzo Alex Duetto PID espressomaskine får du en super lækker kvalitets espressomaskine til prisen.

Fra: Izzo
18.949,00
GRATIS levering!
Elektra S1 espressomaskine der er totalt Barista kultur, og med ypperlig brygge evne. Håndværk til mindste detalje.. Mere tekst vil følge..
8.900,00
GRATIS levering!
Elektra S1C retro espressomaskine, der er totalt Barista kultur, og med ypperlig brygge evne. Håndværk til mindste detalje.
8.900,00
GRATIS levering!

Nuova Simonelli Musica espressomaskine Musica er målrettet kunder med høje forventninger, både den erfarne hjemmebarista eller kaffelskeren er de oplagte kunder. Altså er Musica for kunden der ønsker en hjemmemaskine af højeste kvalitet, der ligger på grænsen til den professionelle verden. Det professionelle islæt muliggør fremstillingen af espresso eller cappuccino i cafékvalitet.

Vægt: 20.000 kg

Ring for pris
42421486

GRATIS levering!

Jura ENA 9 One Touch Micro. Den nyeste espressomaskine fra Jura er 11 procent mindre end den gamle ENA 9. Se den smarte kompakte espressomaskine fra Jura. Espressomaskinen Jura ENA 9 One Touch kan ses lige her.

UDGÅET - Erstattes af denne.

Fra: JURA

Ring for pris
42421486

GRATIS levering!

Bodums klassiske vakuum brygger i ny flot udgave. Bryg lækker kaffe på en spændende og anderledes måde.

Fra: Bodum
489,00
GRATIS levering!
Populær

Domobar Junior HX fra VBM kan steame og brygge på samme tid.
Med to manometre og E-61 gruppehoved bliver oplevelsen som med en professionel espressomaskine.

Vægt: 18.000 kg
9.499,00
GRATIS levering!
Populær

En af de bedste HX espressomaskiner på markedet.
Med professionelt E-61 gruppehoved og rotationspumpe.
Mulighed for fast vand.

Vægt: 28.000 kg
12.995,00
GRATIS levering!
Populær

Espressomaskine med to kedler, rotationspumpe og PID. Topmodellen fra Italienske VBM.
Til den kræsne forbruger. Kan tilsluttes fast vand og afløb.

Vægt: 28.000 kg
16.995,00
GRATIS levering!

Diva Kapselmaskine fra Bialetti. Flot i køkkenet eller på skrivebordet.
Nem og bekvem i brug. Klar på et øjeblik.

1.395,00
GRATIS levering!

Historien om espresso kaffe og espressomaskinen

Efter sigende skulle espresso være opfundet i Milano. I lang tid blev denne tidlige form for espresso lavet på samme måde som man laver mokka kande kaffe. Altså udelukkende ved hjælp af et damptryk. Først omkring år 1940 opfandt man den ”manuelle espressomaskine”. Her pressede man selv vandet igennem bønnerne ved hjælp af et håndtag. Det var netop denne funktion der gav et tryk der var højt nok til, at frembringe en rigtig espresso - den espresso som man kender i dag.

Med tiden kom de semi automatiske espressomaskiner og til sidst kom de fuldautomatiske espressomaskiner på markedet.

Se også: Jura espressomaskine, Rocket Giotto, Rocket Cellini, Ecm, Rancilio silvia, Vibiemme Domobar, Domobar super, Izzo alex, Izzo vivi, Bezerra, Nuova Simonelli Oscar, Philips Saeco, La Marzocco Gs3, Ascaso Dream, Ascaso Steel, Elektra, Mypressi twist, HandPresso og mange flere.