Rå kaffe bønner - Spar rigtig mange penge på at riste din rå kaffe selv.

Udover dette, så slipper du for hele tiden at skulle huske at købe kaffe hjem og eventuelt acceptere halvgammel kaffe.

Nu er der grundlag for at have frisk og velduftende kaffe i huset hele tiden. Rist selv de rå/grønne kaffebønner og få de allerbedste espresso kaffe bønner til espressomaskinen og/eller stempelkanden. Rå kaffebønner fås også som grønne kaffebønner ekstrakt.

Rå kaffebønner skal ristes inden de kan bruges til kaffebrygning.

Har du spørgsmål om køb af rå/grønne kaffebønner, skal du ikke tøve med at kontakte os!

Espresso Double Crema 90/10 - Arabica/Robusta (grønne espresso kaffebønner) "Fabrikkens" grønne Double Crema Espresso blanding, er sammensat af kvalitets arabica kaffer fra enkelte farme i Brasilien, Sumatra, Guatemala og 10 % Robusta fra Indien til at give styrke og stor crema. Alle topkvalitets kaffebønner og sortering.
Pris fra
118,75
GRATIS levering!

Espresso Original Crema. 100 % Ren Arabica Økologisk (Grønne kaffebønner) "Fabrikkens" Originale espresso er fremstillet af udvalgte Arabica kaffer fra Brasilien, Sumatra, Guatemala, alle af højeste kvalitet . Smagen er blød og forførende med en fuldendt krop og en lang og behagelig eftersmag.

Vægt: 1.000 kg

Mængderabat på dette produkt - spar op til 10 %

129,00
GRATIS levering!
Espresso Original Crema. 100 % Ren Arabica (Grønne kaffebønner) "Fabrikkens" Originale espresso er fremstillet af udvalgte Arabica kaffer fra Brasilien, Sumatra, Guatemala, alle af højeste kvalitet . Smagen er blød og forførende med en fuldendt krop og en lang og behagelig eftersmag.
Pris fra
118,75
GRATIS levering!
Espresso Koffeinfri Blend. Ren Arabica. (grønne kaffebønner) Dejlig blød og rund koffeinfri espresso blend. Processen hvorved man fjerner koffeinen hedder Diclorometan (DCM) som er den mest udbredte proces.
Pris fra
102,50
GRATIS levering!

Guatemala Antigua Finca Medina er rå kaffebønner fra San Lorenzo El Cubo i Antigua, Guatemala.
Kaffen har mild syrlighed, en god fylde og noter af blomst.

Vægt: 1.000-3.000 kg
Pris fra
109,00
GRATIS levering!

Robusta kaffe bliver næsten udelukkende brugt i espressoblends i mindre mængder (10-20%) pga. den kraftige smagsprofil. NB: Rå (grønne) kaffe bønner skal ristes inden brug.

Pris fra
85,00
GRATIS levering!

Brasilien Santos (Grønne kaffebønner) Kaffen her er en af de mest solgte kaffetyper i Danmark. Den er kendt for en mild, blød og rund smag med noter af marcipan og nødder. Som rå uristede bønner, bruges Brasilien Santos ofte i espressoblends.

Pris fra
89,00
GRATIS levering!

Papua New Guinea (Grønne kaffebøner) Papua New Guinea (PNG) er beliggende øst for Indonesien, umiddelbart syd for ækvator. Landet udgør den østlige del af øen New Guinea samt en række (ca. 600 stk.!) mindre øer. Med høje bjerge, regnskov og botaniske mirakler – er der tydeligvis grund, og jord, til at dyrke god kaffe.

Vægt: 1.000 kg

Mængderabat på dette produkt - spar op til 9 %

120,00
GRATIS levering!

En rigtig spændende bønne fra Burundi.
Rig på citrus-noter og en smule sort te.

Mængderabat på dette produkt - spar op til 8 %

Ring for pris
42421486

GRATIS levering!

Peru Arabica kaffe - Økologisk Vasket kaffe fra Peru, som naboer som Columbia og Brasilien har alle forudsætninger for god kaffe Grohøjde: 1100 til 1800 m.o.h God blød syrlighed, mellem krop og en afballanceret smag med frugtagtige noter. Rå kaffebønner skal ristes inden brug.

Ring for pris
42421486

GRATIS levering!

Vidste du af kaffebønner er tørrede frø fra kaffeplanten. De fleste tror det er en bønne. Men kun formen har noget med bønnen at gøre.

En kaffeplante er et træ eller en busk, der så vidt man ved stammer fra Østafrika. Denne plante er gennem årene blevet videre udviklet til de forskellige kaffesorter man kender i dag. Der findes flere 100 kaffebønner sorter fordelt over hele verden, hvor de fleste er specielt fremavlet til de klimaforhold planterne måtte vokse under. I dag dyrkes der primært kaffebønner langs ækvator, hvor regn og temperatur giver gunstige forhold for denne unikke plante. Der forhandles de mest friske grønne kaffebønner og espresso bønner hos Emofabrik.dk.

Arabica kaffebønner

Verden domineres af 2 overordnede kaffesorter der bruges i hver sin type espressokaffe. Den første er kaffebønnen Arabica, som oprindeligt stammer fra Ethiopien i Afrika. Nu er denne kaffebønne plante spredt over det meste af verden og er derfor en af de mest bruge kaffebønner til kaffe - Denne kaffebønne kaldes i daglig tale bare Arabica og er kendt for sin meget aromatiske kaffesmag. Netop derfor egner denne kaffebønne sig perfekt til f.eks. espressokaffe. Da en Arabica busk / træ optager store næring og stoffer fra den jord de vokser i, er der stor forskel på kaffebønnens smag afhængigt af de forhold planten vokser under.

Robusta kaffebønnen

En Robusta espresso kaffebønne er den anden mest brugte kaffebønne på verdensplan. Kaffebønnen Robusta stammer oprindeligt fra kaffeplanten Coffea Canephora. En kaffeplante der indeholder mere koffein, er billigere at dyrke da den er mere hårdfør end sine slægtninge, hvilket betyder den kan dyrkes steder hvor Arabica ikke kan vokse. Kaffebønnen Robusta er mere bitter end de andre kaffesorter og bruges derfor med fordel i espresso blandinger hvor de giver optimal bund og crema til kaffen.