Pascucci Økologisk Espresso Riserva Premium – 1000 g

299,00 kr.

Pascuccis Riserva Premium Bio er sød, balanceret og raffineret med nuancer af mørk chokolade, blomster og frugt samt en ristet smag.

 

Blendet har en lav procentdel koffein og en rig og frisk aromatisk struktur.

 

Sammensat af naturlige og vaskede bønner.

 

Primære noter af mørk chokolade, kakao, modne røde frugter, friske blomster og tropiske frugter.

På lager

Beskrivelse

Kaffebønnerne i dette blend kommer udelukkende fra farme med certificeret økologisk landbrug. Farmene som kaffen kommer fra, spiller en vigtig rolle i et socialt projekt, som handler om at forbedre bøndernes levevilkår, samt deres landbrugsfærdigheder.

 

Blendet Riserva Premium er en kaffeblanding dedikeret til Alberto Pascucci, som grundlagde Pascucci. Efter Albertos død besluttede Pascucci sig for, at udvikle denne specielle kaffeblanding efter tre ønsker, som Alberto ytrede mens han stadig var i leve. Disse var som følger:

  1.  Blendet skulle indeholde økologisk specialty kaffe i høj kvalitet.
  2. Blendet skulle bestå udelukkende af kaffe, som var dyrket på certificeret økologiske farme, som også skulle være Fairtrade.
  3. Blendet skulle tilfredsstille den italienske smag, ved at reducere den høje, aromatiske syrlighed i Arabica kaffebønnerne.

For at opfylde disse ønsker, har Pascucci i lang tid arbejdet på at finde lige præcis denne blanding af kaffebønner, fra forskellige lande og Fairtrade projekter. Der blev filet meget på kompositionen af bønnerne, før den perfekte smag blev opnået. Kaffen har, grundet det nøjagtige arbejde i udviklingsperioden, fået en dejlig rund smag, som er frisk og frugtig. Kaffen er cremet og har tydelige noter af ristning, mørk chokolade og kakao, som også mærkes i eftersmagen.

 

Kaffen blev færdig udviklet i 2021.

 

Oprindelse: Colombia, Guatemala, Indien, Mexico

Forarbejdning: Høstet og forarbejdet med naturlig og vasket metode; blandet og ristet til espresso

Koffein: 1,80%

Ristning: mellem

Styrke: mellem styrke

Anvendelse: Espresso, Mokka og Filter

En pose indeholder 1000 g hele kaffebønner.

preloader